Undevit

           

("Vitamina" Umani, Ucraina). Drajeuri N 50.

Compozitie Retinol palmitat 3300 U, Retinoli acetat 3300 U, Tocoferol acetat 10 mg, Tiamina chloridum 2 mg, Tiamina bromidum 2,58 mg, Riboflavina 2 mg, Piridoxina hydroochloridum 3 mg, Cianocobalamina 0,02 mg, Acid ascorbic 75 mg, Nicotinamid 20 mg, Acid folic 0,07 mg, Rutinum 10 mg, Pantotenat de calciu 3 mg.

Proprietati

Preparatul este o sursa de vitamine lipo- si hidrosolubile. Proportia lor este aleasa pentru persoanele de varsta medie si inaintata.

Indicatii

Hipovitaminoza, astenia intelectuala si fizica la varstnici, in perioada de convalescenta si postoperatorie, antibioterapia indelungata.

Contraindicatii

Nu are.

Posologie

In scopuri profilactice cate 1 drajeu de 3 ori pe zi dupa mese. In scopuri terapeutice cate 2 drajeuri de 3 ori pe zi timp de 20-30 zile. Curele pot fi repetate la intervale de 1-3 luni.

Supradozare

Cazuri de supradozaj nu au fost semnalate.

Efecte adverse

Nu s-au inregistrat. Sunt posibile reactii alergice.

Interactiuni

Nu sunt.

Precautii

Probleme nu se prevad.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!