Speman forte

           

(Himalaya Drug, India). Comprimate filmate N 100.

Compozitie Extracte din plante medicinale (Orchis mascula, Lactuca scariola, Hygrophila spinosa, Mucuna prurens, Parmelia perlata, Leptadenia reticulata, Argyreia speciosa, Tribulus terrestris, Suvarnavang, Rauwolfia serpentina) 155 mg.

Proprietati

Fitopreparat obtinut din amestecul de extracte din plante medicinale indiene, cunoscute din medicina Ayur Veda. Are proprietati tranchilizante sexuale.

Indicatii

Onanismul, ejaculatia prematura, polutiile nocturne, afectiunile functiilor sexuale la varstnici, adenomul benign de prostata.

Contraindicatii

Nu sunt indicate de producator.

Posologie

In ejaculatia prematura cauzata de hiperestezie cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi timp de 2-4 saptamani, in spermatoree si polutiile nocturne cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi timp de 4-6 saptamani cu prelungirea curei in doze mai mici timp de 4 saptamani. In masturbatie cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi timp de 4-8 saptamani pana la disparitia obiceiului.

Supradozare

Cazuri de supradozaj nu au fost semnalate.

Efecte adverse

Nu se cunosc.

Interactiuni

Nu sunt specificate de producator.

Precautii

Fara probleme.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!