Revalid

           

(Eurofarmaco, Moldova). Capsule N 30 in flacoane.

Compozitie Metionina 100 mg, Cistina 50 mg, Tiamina 1,5 mg, Piridoxina 10 mg, Fier 2 mg, Zinc 2 mg, Cupru 0,5 mg, Pantotenat de calciu 50 mg, Acid paraaminobenzoic 20 mg, Extract de mei 50 mg, Extract din germeni de grau 50 mg, Drojdie de bere uscata 50 mg.

Proprietati

Vitaminele, aminoacizii, proteinele, mineralele si oligoelementele preparatului sunt indispensabile pentru cresterea si vitalitatea parului si unghiilor. Metionina si cisteina sunt constituenti esentiali ai keratinei, component structural al parului si unghiilor. Cuprul si fierul joaca un rol important in prevenirea caderii parului. Datorita compozitiei sale produsul acopera necesarul fiziologic si compenseaza carentele nutritive ale parului si unghiilor, stopeaza caderea parului, stimulandu-i in acelasi timp cresterea, reda vitalitate si frumusete parului fragil sau tern, combate matreata, pruritul si seboreea.

Indicatii

Caderea parului de diversa etiologie, alopecia diseminata, alopecia androgenica, alopecia seboreica sau provocata de unele boli sau medicamente, alopecia gravidelor; caderea parului de etiolgie necunoscuta; deteriorarea structurii parului (par despicat, fragil, tern); tulburarile de crestere a unghiilor, unghiile fragile, friabile sau cu aspect neatragator.

Contraindicatii

Hipersensibilitatea la preparat.

Posologie

Doza initiala - cate 2 capsule de 3 ori pe zi timp de o luna. Doza de intretinere – cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Pentru obtinerea efectului dorit se recomanda o cura de 3 luni.

Supradozare

Cazuri de supradozare nu au foast semnalate.

Reactii adverse Reactii alergice.

Interactiuni

medicamentoase Reduce eficacitatea sulfamidelor.

Precautii

Probleme nu se prevad.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!