PIMI-Stimulina-3

           

(Farmaco, Moldova). Lichid injectabil 1 ml si 2 ml in fiole.

Proprietati

Pimi-stimulina-3 este un fitopreparat obtinut prin extractie apoasa dupa o tehnologie originala din frunze de urzica (Urtica dioica), herba de coada-soarecelui (Achillea millefolium) si flori de galbenele (Calendula officinalis) in proportia 85:10:5 respectiv.

Indicatii

Bolile acute si cronice ale tractului gastro-intestinal, sistemului genito-urinar, inclusiv bolile ginecologice, aparatului respirator. Starile imunodeficitare in bolile cronice. Starile depresive. Bolile oncologice (adjuvant).

Contraindicatii

Furunculoza.

Posologie

Pimi-stimulina-3 se administreaza intramuscular lent. Adulti si copii peste 5 ani cate 2 ml o data pe zi timp de 20 zile. Copii sub 5 ani cate 1 ml o data pe zi timp de 20 zile.

Supradozare

Cazuri de supradozaj nu s-au semnalat.

Efecte adverse

Pimi-stimulina-3 este putin toxica. La unele persoane in debutul tratamentului (primele 1-3 zile) pot aparea fenomene tranzitorii de acutizare a proceselor inflamatorii preexistente. Alte complicatii nu se intalnesc. Fenomenele toxice sunt improbabile.

Interactiuni

Nu sunt.

Precautii

Probleme nu se prevad.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!