/
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Toate articolele » PIMI-Stimulina-3

PIMI-Stimulina-3

           

(Farmaco, Moldova). Lichid injectabil 1 ml si 2 ml in fiole.

Proprietati

Pimi-stimulina-3 este un fitopreparat obtinut prin extractie apoasa dupa o tehnologie originala din frunze de urzica (Urtica dioica), herba de coada-soarecelui (Achillea millefolium) si flori de galbenele (Calendula officinalis) in proportia 85:10:5 respectiv.

Indicatii

Bolile acute si cronice ale tractului gastro-intestinal, sistemului genito-urinar, inclusiv bolile ginecologice, aparatului respirator. Starile imunodeficitare in bolile cronice. Starile depresive. Bolile oncologice (adjuvant).

Contraindicatii

Furunculoza.

Posologie

Pimi-stimulina-3 se administreaza intramuscular lent. Adulti si copii peste 5 ani cate 2 ml o data pe zi timp de 20 zile. Copii sub 5 ani cate 1 ml o data pe zi timp de 20 zile.

Supradozare

Cazuri de supradozaj nu s-au semnalat.

Efecte adverse

Pimi-stimulina-3 este putin toxica. La unele persoane in debutul tratamentului (primele 1-3 zile) pot aparea fenomene tranzitorii de acutizare a proceselor inflamatorii preexistente. Alte complicatii nu se intalnesc. Fenomenele toxice sunt improbabile.

Interactiuni

Nu sunt.

Precautii

Probleme nu se prevad.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.