One tablet daily

           

(Daily multivitamins tablets) (Europharm Tishcon SUA, Romania).

Compozitie Retinol acetat 2500 U, Colecalciferol 200 U, Tocoferol acetat 5 U, Acid ascorbic 30 mg, Thiamina mononitrat 1 mg, Riboflavina 1 mg, Nicotinamida 10 mg, Pantotenat de calciu 1 mg, Piridoxina 1 mg, Cianocobalamina 0,002 mg, Acid folic 0,1 mg.

Prezentare: Drajeuri N 30.

Proprietati

Preparatul contine un complex de vitamine echilibrat, format din vitamine de prima importanta in metabolismul glucidelor, lipidelor si proteinelor.

Indicatii

Sustinerea biologica a efortului, dupa suprasolicitare sau carente de vitamine la sportivi, cresterea rezistentei organismului la infectii, ameliorarea starii de oboseala sau slabiciune si discomfort datorate unei activitati fizice sau intelectuale intense si de lunga durata, anemiile datorate unei deficiente nutritionale, convalescenta, varsta a III-a, pentru ameliorarea starii de oboseala si inducerea senzatiei de comfort.

Contraindicatii

Hipersensibilitatea la vitamine, hipervitaminozele.

Posologie

Cate 1 drajeu o data pe zi dimineata sau cate 2 drajeuri pe zi in cazul in care necesarul de vitamine este crescut (sarcina, lactatia, perioadele de crestere, efortul fizic intens).

Supradozare

Cazuri de supradozaj nu au fost semnalate.

Efecte adverse

Nu sunt specificate.

Interactiuni

Nu sunt descrise.

Precautii

Probleme nu se prevad.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!