Linex

           

(Lek, Slovenia). Capsule N 16.

Compozitie Combinatie de bacterii liofilizate - Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium infantis v. liberorum, Streptococcus faecalis cate 1,2ยด 107.

Proprietati

Preparatul contine bacterii din microflora intestinala normala care mentine echilibrul microbian din intestin. Lactobacillus acidophilus sintetizeaza si elimina acid lactic si alti acizi organici creand in lumenul intestinal un mediu acid nefavorabil pentru bacteriile patogene, stimuleaza absorbtia monozaharidelor si electrolitilor, stabilizeaza membranele colonocitelor. Mentine si regleaza echilibrul florei intestinale.

Indicatii

Diarea sugarilor, copiilor si adultilor, disbacterioza, flatulenta, constipatia, eructiunile sugarilor, tulburarile digestive ale sugarilor alimentati artificial, ale varstnicilor (inclusiv disbacterioza), suprainfectiile provocate de tratamentul cu antibiotice si antibacteriene cu spectru larg, gastroenterocolita acuta si cronica, neurodermita (adjuvant).

Contraindicatii

Pana in prezent nu au fost stabilite.

Posologie

Adulti cate 2 capsule de 3 ori pe zi. Copii sub 2 ani cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 2-12 ani cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru sugari capsula se deschide si continutul ei se amesteca cu ceai, suc sau apa indulcita.

Supradozare

Cazuri de supradozaj nu au fost semnalate.

Efecte adverse

In dozele si indicatiile enumerate nu s-au semnalat.

Interactiuni

Nu au fost descrise.

Precautii

Fara probleme.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!