Ginseng

           

Ginseng N06B X

Specialitati: Ginseng, Žen Šen Ginseng capsules.

Proprietati

Radacina de Ginseng contine doua grupe principale de principii active: panaxozide si polizaharide. Panaxozidele stimuleaza sinteza proteinelor (ameliorarea memoriei, cresterea puterii musculare), inclusiv a anticorpilor (rezistenta nespecifica la infectii). Polizaharidele au efect imunostimulant. Preparatul creste capacitatea de munca fizica si intelectuala.

Indicatii

Astenia si stresul fizic si intelectual, surmenajul, convalescenta, oboseala si depresia, ametelile, diminuarea memoriei si a atentiei. Pentru cresterea rezistentei organismului impotriva infectiilor, capacitatii de munca.

Contraindicatii

Varsta copilareasca.

Posologie

Cate 1 capsula o data pe zi dupa dejun (la necesitate de 2 ori pe zi) cu 30 min dupa mese timp de 4-8 saptamani. Tratamentul poate fi repetat dupa o pauza de 1 luna.

Supradozare

Cazuri de supradozaj nu au fost semnalate. Doza de 4,5 g/zi administrata timp indelungat nu a provocat simptome de intoxicatie.

Efecte adverse

Nu sunt indicate.

Interactiuni

Nu se cunosc.

Precautii

Probleme nu se prevad.

Ginseng (Europharm Tishcon SUA, Romania). Capsule gelatinoase 500 mg N50. Compozitie: Pulbere din radacina de Ginseng.

Žen Šen Ginseng capsules (KRKA, Slovenia). Capsule 350 mg N 24. Compozitie: Extract de Ginseng uscat standardizat dupa ginsenozida Rg1.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!