Cerviron

           

(Europharm, Romania). Ovule vaginale N 10.

Compozitie Subgalat de Bismut (Dermatol) 100 mg, Resorcina 10 mg, Hidrolizate de colagen 15 mg, Tinctura de Timian 10 mg, Tinctura de Hydrastis 10 mg, Extract fluid de Galbenele10 mg, Balsam peruan 10 mg, Excipient ad 1,8 g.

Proprietati

Preparat cu 7 substante active care manifesta actiune antiseptica, cicatrizanta, antimicotica, cheratolitica, hidratanta, nutritiva, hemostatica, antiparazitara.

Indicatii

Vaginitele si cervicitele de diverse etiologii, eroziunile de col uterin simple sau infectate, cauzate de consumul prelungit de anticonceptionale orale sau cele de menopauza.

Contraindicatii

Nu are.

Posologie

Cate 1 ovul pe zi (seara) timp de 10-15 zile. In eroziunile provocate de contraceptivele orale sau cele de menopauza sunt recomandate 3 sau mai multe cure (3 sau mai multe luni cate 10-15 zile) incepand cu prima zi dupa terminarea fluxului menstrual.

Supradozare

Cazuri de supradozare nu au fost semnalate.

Efecte adverse

Pot aparea, rar, iritatii locale mai ales la pacientele cu mucoasa vaginala sensibilizata de utilizarea altor produse cu actiune locala.

Interactiuni

Nu se cunosc.

Precautii

Inainte de aplicarea tratamentului se recomanda spalaturi vaginale. Sarcina.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!