Broncho-munal

           

(Lek, Slovenia). Capsule 7 mg N 10 si N 30.

Compozitie Lizat de bacterii care provoaca de cele mai dese ori infectii ale tractului respirator (Streptococcus pneumoniae, Haemophilus< color="#000000"> influenzae, Klebsiella pneumoniae, Klebsiella ozaenae, Staphylococcus aureus, Streptococcus viridans, Streptococcus pyogenes, Branhamella catarrhalis).

Proprietati

Stimuleaza rezistenta organismului (raspunsul imun celular si umoral) la infectiile cailor respiratorii permitand, in asa mod, consumul de antibiotice.

Indicatii

Adjuvant in tratamentul bronsitelor acute si cronice, tonsilitelor, faringitelor si laringitelor; rinitelor, sinusitelor si otitelor; infectiilor cailor respiratorii rezistente la antibiotice conventionale; complicatiilor infectiilor virale ale sistemului respirator, indeosebi la copii si batrani.

Contraindicatii

Hipersensibilitatea la preparat.

Posologie

Se administreaza dimineata pe nemancate. In episoadele acute cate 1 capsula/zi 10-30 zile consecutive. Daca este necesar un antibiotic, Bronho-Munalul trebuie administrat concomitent cu el. In terapia preventiva cate 1 capsula/zi 10 zile consecutive in fiecare luna, in total 3 luni (este de dorit ca aceste 10 zile sa fie aceleasi in fiec< color="#000000">are luna). Copiii sub 12 ani vor primi Bronho-Munal P.

Supradozaj: Cazuri de supradozaj nu au fost semnalate.

Efecte adverse

Dureri gastrice, greturi, varsaturi, diaree (in cazuri foarte rare).

Interactiuni

Nu sunt.

Precautii

Nu se recomanda primele 3 luni ale sarcinii.

Broncho-munal P< (Lek, Slovenia). Capsule pediatrice 3,5 mg N 10 si N 30. Compozitia si utilizarea vezi Bronho-Munal.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!