Biococktail NK natural eatable

           

Biococktail NK natural eatable

(I.M.C. Belbo, Israel). Coctail 250 ml in flacoane.

Compozitie Substante biologic active extrase din menta, propolis, varza, patrunjel s.a. cu adaos de Escherichia coli M-17, dupa o tehnologie speciala.

Proprietati

Inhiba dezvoltarea microorganismelor patogene sau conventional patogene, normalizeaza procesele imune prin stimularea sintezei de imunoglobuline, interferoni, enzime digestive, participa la sinteza vitaminelor B1, B2, B6, B12, este o sursa de macro- si microelemente. Preparatul este putin eficient in colita ulceroasa nespecifica si boala Crohn.

Indicatii

Diarea bacteriana acuta, diareile cronice, disbacteriozele, enterocolitele cronice, disfunctiile intestinale (flatulenta s.a.); tratamentul gastritelor si hepatitelor cronice (adjuvant); profilaxia disbacteriozelor in tratamentul cu antibiotice.

Contraindicatii

Nu are.

Posologie

In diarea acuta, initial cate 2-3 linguri la fiecare 3-4 ore (1-2 zile), apoi cate 1-2 linguri de 3 ori pe zi timp de 3-5 zile. In diarea cronica cate 1-2 linguri de 2-3 ori pe zi timp de 1-3 luni. In scopuri profilactice cate 1-2 linguri de 3 ori pe zi in perioada de incubatie plus 2-3 zile. In alte cazuri cate 2 lingurite de 2-3 ori pe zi timp de 1-3 luni.

Supradozare

Cazuri de supradozaj nu au fost semnalate.

Efecte adverse

In afectiunile intestinale in debutul tratamentului poate aparea flatulenta, dureri.

Interactiuni

Nu se recomanda administrarea concomitenta a preparatelor hormonale.

Precautii

Persoanele alergice. Disfunctiile intestinale provocate de helminti sau protozoare.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!