Adenol forte

           

(Micropharm, Iugoslavia). Extract fluid 200 ml in flacoane cu dop dozator (10 ml).

Compozitie: Extract alcoolic (1:10 000) din muguri de plop, Populus nigra - 10 ml, Apa distilata ad 200 ml.

Proprietati

Substantele macromoleculare extrase din mugurii de plop au actiune asupra centrilor care controleaza functiile prostatei.

Indicatii

Profilaxia si tratamentul adenomului de prostata, iregularitatile lucrului intestinului gros, afectiunile functiilor sexuale.

Contraindicatii

Nu are.

Posologie

Doza este de 40 ml pentru o priza. Preparatul se ia dupa masa si timp de 1 ora dupa priza se recomanda abtinerea de la alimente sau lichide. Periodicitatea prizelor depinde de varsta - Barbati sub 50 ani o data in 6 zile, 50-60 ani o data in 7 zile, 60-70 ani o data in 8-9 zile, peste 70 ani o data in 10 zile. Durata tratamentului este de 2-3 luni, in cazurile mai complicate 3-4 luni. In profilaxia adenomului de prostata cate 40 ml o data la fiecare 10 zile timp de 2-3 luni cu repetarea curei dupa intreruperi de 3 luni. Efectul terapeutic al Adenolului forte creste daca tratamentul este asociat cu dieta fructo-lacto-leguminoasa si daca se limiteaza consumul carnii, pestelui, oualor, condimentelor, alcoolului si cafelei.

Supradozare

Cazuri de supradozaj nu au fost semnalate. Dupa o doza de 10 ori mai mare decat cea recomandata pot aparea simptome de afectiune hepatica..

Efecte adverse

In dozele recomandate nu s-au semnalat.

Interactiuni

Nu sunt specificate.

Precautii

Probleme nu se prevad.

Nomenclatura


A fost util articolul?


Comentarii 0

Adauga un comentariu


Toate materialele publicate pe site-ul Actinmed au un caracter didactic si nu inlocuiesc decizia profesionistilor in domeniul sanatatii. In caz daca observati simptome descrise in articolele publicate pe site va rugam sa va adresati medicului.
Contacte Harta site
© 2016-2017, All rights reserved
Urmareste-ne pe Facebook!